• Go to:

Sistemi i organeve që prodhon dhe transporton urinën nëpër dhe jashtë trupit. Ai përfshin dy veshkat, dy ureterat, fshikëzën e urinës dhe uretrën. Trakti urinar është i ngjashëm te burrat dhe gratë, vetëm se burrat kanë një uretër më të gjatë.

error: Content is protected !!